Pinstripe – Musta matta (design 1-3)

15,00 

Pinstripingin historia ulottuu autoteollisuuden alkutaipaleeseen, mutta 1950-luvulla se kehittyi sellaiseksi taidemuodoksi, jota tunnetaan nykypäivänä. Koristemaalauksia on ollut yleensä autoissa ja moottoripyörissä, mutta nykyään viivat koristelevat kaikenlaisia esineitä ja ainoastaan mielikuvitus on rajana. Tämän vuoksi myös pinstripe-maalatut joulupallot ovat arvostettuja ja suosittuja lahjoja, varsinkin heille, jotka harrastavat moottoriajoneuvoja.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Pinstripingin historia ulottuu autoteollisuuden alkutaipaleeseen, mutta 1950-luvulla se kehittyi sellaiseksi taidemuodoksi, jota tunnetaan nykypäivänä. Koristemaalauksia on ollut yleensä autoissa ja moottoripyörissä, mutta nykyään viivat koristelevat kaikenlaisia esineitä ja ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Tämän vuoksi myös tällä tekniikalla maalatut joulupallot ovat arvostettuja ja suosittuja lahjoja, varsinkin heille, jotka harrastavat moottoriajoneuvoja.

Toimitus: Tilaus lähtee meidän varastolta 2-3 päivän sisällä. Ostoskorilla valitset haluamasi toimtustapa, vaihtoehtona voit myös noutaa meidän varastolta Kruunupyyssä, tai Kokkolan osoitteelta, niin toimitus on ilmainen.

Tekniset tiedot:
Koko: 6 cm
Materiaali: Muovi, emalimaali.

Sisäkäyttöön. Puhdistus ainoastaan kuivalla mikrokuituliinalla. Kaikki pallot ovat käsinmaalattuja ja näin ollen yksilöllisiä, pieniä vaihteluita saattaa esiintyä maalauksissa.

Tämä tuote on valmistjalta Annika Dahlvik Art, se on Annika Dahlvikin perustama yritys. Hän maalaa monenlaisia taideteoksia, ja vuosien mukaan on tullut laajempi valikoimaa käsinmaalattuja joulukuusenpalloja. Lisää hänen yrityksestä voit lukea hänen omalta kotisivulta: http://www.adahlvikart.comDesign

Design 1, Design 2, Design 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pinstripe – Musta matta (design 1-3)”
Shopping Cart
pinstripe_musta_mattaPinstripe – Musta matta (design 1-3)