Nu kan du få en unik bild av ditt djur på en julgranskula!

Djurporträtt är ett underbart sätt att föreviga ditt husdjur på en julkula. Porträttet målas helt för hand på en julgranskula gjord av glas eller plast, enligt beställarens önskemål, och det finns olika färger att välja på.
Motivet målas av Annika Dahlvik, som har specialiserat sig på handmålade julgranskulor sedan 2019.

Tillverkningstiden är ca. 2 veckor från beställning till färdigt målad kula, redo för leverans. Observera att under högsäsongen innan jul kan leveranstiden vara längre, så beställningar som önskas fås innan jul behöver vara gjorda senast den 20.11.

Pris: 75 € (inkl.moms) för kula med 1 djur. 
Porträttkulan är alltid 8 cm stor, för att djuret ska komma till sin rätt.

På en julkula kan också målas flera djur, men max 3 st på en kula. För varje djur läggs 20 € till på priset. Djuren placeras rätt nära varandra, så att kulan är lättare att placera så att alla djur syns på samma gång. Man kan också få Djurets namn eller valfri text målad på kulan.

Beställ så här:

  1. Välj en bild av det/de djur som ska målas av. Bilden behöver vara bra kvalité, och välj en sån bild var du tycker att djuret kommer till sin rätt och liknar sig själv. Detta är viktigt eftersom att djuret målas direkt som det är på fotot. 
  2. Ladda upp bilden här, skriv gärna i meddelandet önskemål om material och färg om det finns, och sänd in den.
  3. När beställningen kommit in, skickas en  bild på de färger som finns tillgängliga och du får välja vilken som ska användas. Vi kommer också överens om leveranstid och sätt. 
  4. När kulan är klar, så får du en bild för godkännande, och när du godkänt den så behandlas kulan för att målningen ska hålla. 
  5. Du får en faktura på produktens pris och frakt per e-post, och när betalningen kommit in till kontot så postas paketet till dig.

Beställ här:

Varukorg