Om oss - Joulupallo Dahlvik Ab Oy

Yrityksestä

Tehtävämme on luoda pysyviä jouluperinteitä, jotka tuovat jouluniloa sukupolvelta toiselle, parasta laatua olevilla joulukuusenkoristeilla.
Yrityksen Joulupallo Dahlvik Ab Oy omistaa ja johtaa yrittäjäpari Annika och Daniel Dahlvik.

Joulupallo tarjoaa käsintehtyjä joulukuusenkoristeita joulua rakastaville koko maassa.
Visiomme on tarjota mahdollisuus jouluperinteiden luomiselle vastapainona nyky-yhteiskunnan yhä muuttuvampaan elämäntyyliin ja nopeampaan tahtiin. Joulu, on pitkällä historiallaan ja vuoden suurimpana juhlapyhänä kenties kaikista perinteisin asia nyky-yhteiskunnassa ja se, että vuosi vuodelta saa poimia keräämänsä koristeet esille tuo lämpimiä muistoja menneiltä vuosilta. Ja mikä muu voisi olla perinteikkäämpi kuin joulukuusi, jolla on oma, tärkeä paikkansa melkein jokaisessa kodissa joulun aikaan.

Tuotteitamme on myynnissä verkkokaupassamme, messuilla ja markkinoilla. Meillä on myös sesonkimyymälä Kruunupyyssä.
Etkö löydä etsimääsi? Meihin voi aina olla yhteyksissä toiveisiin liittyen, jolloin voimme ottaa ne huomioon valikoimaa laajentaessa.

Historiamme

Kaikki alkoi, kun Annikan ja Danielin vanhin tytär syntyi syksyllä 2014 ja he halusivat löytää erityisen joulukuusenkoristeen tyttärensä ensimmäiseen jouluun.

Annika yllättyi siitä, kuinka pieni tarjonta oli (ja hän ei itse asiassa vieläkään ole tyytyväinen joulupalloon mutta se seuraa mukana muistutuksena ajatuksesta, joka syntyi jo silloin Annikan pään sisällä), ja sama asia toistui toisen tyttären syntyessä vuonna 2016.

Vuonna 2019 ajatus oli kypsynyt valmiiksi ja kehittynyt ideaksi alkaa itse maalaamaan joulupalloja. Siitä lähtien tarjonta ja kysyntä ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin ja Annika huomasi, että moni on ilmaissut saman toiveen löytää erityisiä joulukuusenkoristeita kokoelmaansa.

Jouluna 2021 Annika otti laatikosta esille perheen oman valikoiman joulukuusenkoristeita ja yksi lempikoristeista on lasilintu, joka muistuttaa häntä lapsuuden jouluista ja isovanhempien joulukuusesta, joka oli täynnä hienoja, hauraita lasikoristeita ja jonka latvassa oli aina kaksi lintua. Samassa laatikossa oli lintujen mukana tullut lappu, jossa luki valmistajan nimi. Siinä ja silloin syntyi idea laajentaa toimintaa myös muiden valmistajien joulukuusenkoristeiden myymiseen.
Muut perheenjäsenet pitivät myös ideasta ja heidän kehotuksistaan hän otti ensimmäiseksi yhteyttä lasilintujen saksalaiseen valmistajaan. Koska tämä johti vähitellen ostoihin, seikkailu uuden yrityksen rakentamiseksi alkoi:
Joulupallo Dahlvik Ab Oy.

joulupallo.fi om oss
Shopping Cart