Valikoima

TIETOJA YHTIÖN TUOTTEISTA

Ad Art Baubles

- Käsinmaalatut joulupallot

Yrityksen idea

Idea käsinmaalatuista joulupalloista syntyi, kun Annika, taiteilija itse, etsi ainutlaatuisia joulukuusenkoristeita kokoelmaansa, joka perinteisesti joka vuosi kasvaa uudella koristeella. Koska tarjonta oli pieni, idea itsemaalatuista joulupalloista syntyi.

Kysyntä

Kysyntää näytti myös olevan esim. joulupalloille lapsen ensimmäiseen jouluun ja persoonallisille, nimellä varustetuille joulupalloille kaikenikäisille.

Juuri nyt

Tänä päivänä maalataan sekä valmiita malleja että erikoistilauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Joulupallon valikoimasta löydät Annikan maalaamat valmiit mallit. Melkein jokaisesta voi myös tehdä persoonallisen, tilaamalla joulupallon käsinmaalatulla nimellä tai tekstillä.

Inge ́s christmas decors, Saksa

Kokeneet käsityöläiset valmistavat näitä lasisia joulukuusenkoristeita Saksan Bayernissa, joka on pitkään ollut maailmankuulu joulukuusenkoristeistaan.

Vielä tänä päivänä ne valmistetaan perinteisellä tavalla, käsin puhaltamalla lasia, jonka jälkeen se maalataan käsin. Kaikissa Inge-lasikoristeissa on tähdenmuotoinen ripustussilmukka, josta se tunnistetaan.

Yritys juontaa juurensa jo 1500-luvulle ja kahden vuosisadan aikana on valmistettu sekä perinteisiä että nykyaikaisia joulukuusenkoristeita.

Varastosta löytyy säilytettynä noin 15 000 muottia ja uusia kehitetään joka vuosi.

Haluatko tilata uutiskirjeemme?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Shopping Cart